Vriend worden

Zonder de vrienden zou het Oude Haven Concert niet klinken!

Ruim 200 vrienden geven, samen met de sponsors, forse financiële steun aan het Oude Haven Concert. Zij zorgen voor de noodzakelijke extra financiële middelen waarmee het Oude Haven Concert net dié extra glans krijgt zodat het evenement de uitstraling krijgt die het verdient. Zo kunnen dure muziekinstrumenten (waaronder een vleugel) en de geluidsversterking voor het Oude Haven Concert jaarlijks worden bekostigd door de vriendensteun. Zonder deze instrumenten en apparatuur zou het concert letterlijk niet klinken!

Steun blijft nodig

Instrumenten en geluidsapparatuur worden steeds geavanceerder en duurder. Voor het Oude Haven Concert is er nog steeds een flinke wensenlijst om het concert op deze punten verder te verbeteren. Om dat te kunnen realiseren zijn (nieuwe) vrienden nodig. Ook vriend worden van het Oude Haven Concert en de andere muzikale evenementen van Stichting Schoonhoven Klassiek? Meld je dan direct aan via onderstaand formulier.

De vriendschap is wederzijds

De Stichting Schoonhoven Klassiek en het Oude Haven Concert zijn heel blij met hun grote groep vrienden. Daarom doen ze graag wat terug. De vriendschap is dus wederzijds, want tegenover hun financiële bijdrage vanaf € 12,50 (voor één persoon) of € 17,50 (voor twee personen) per jaar kunnen vrienden rekenen op de volgende vriendendiensten:
–   een vroegtijdige aankondiging van het concert,
–   een persoonlijke uitnodiging,
–   1 of 2 gereserveerde zitplaats(en) tijdens het Oude Haven Concert.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Scroll naar boven